Om mig

 

Jag är ingenjör och certifierad ICF Coach, men har också 10 års erfarenhet inom ledarskap, projektledning och affärsutveckling från internationella bolag, främst i fordons- men också i textilindustrin. Idag konsulterar jag med olika företag, men jag arbetar även med privatkunder.

Grunden till utveckling är självkännedom, och jag både går och håller kurser i personlig utveckling, coachning, psykologi samt kost och hälsa. Man blir aldrig färdiglärd, och därför är jag både elev och lärare. Jag bloggar även på matstarkt.se där jag skriver om kostens betydelse för vår hälsa.

Min coachning startade med en hälsoresa när jag var 21 år gammal. Då blev jag svårt sjuk i ledgångsreumatism, Reumatoid Artrit, och på fem månader gick jag från att ha ont i en armbåge till att inte kunna ställa mig upp själv. De efterföljande åtta åren präglades mina dagar av trötthet, värk och skov som avlöste varandra. Man kan nog säga att jag antingen mådde dåligt eller värre. Jag fick en hel uppsjö av mediciner i form av cellgifter, bilogiska läkemedel, kortison och inflammationshämmande vilka gjorde mitt liv lite enklare. Men under den här tiden bröt jag också benet två gånger, båda handlederna, båda armbågarna och ett revben utöver att jag tappade en hel del av mitt hår. Samtidigt som jag arbetade heltid och ville göra karriär. Det här var inte hållbart så jag bestämde mig för att söka efter en annan lösning, fri från mediciner. Det tog mig ett och halvt år att bli helt symptomfri och jag är det än idag. En metod jag använde mig av var just coachning, även om jag coachade mig själv med hjälp av böcker och information jag hittade via nätet. Tony Robbins blev bland annat en av mina mentorer liksom Chris Kresser.

Coaching med mig

Ditt behov styr givetvis vårt samtal, och jag hjälper dig att inse, förstå och bryta ner de mönster som hindrar dig. Min roll som coach är att lyssna, ställa kraftfulla frågor och att skapa en medvetenhet och insikt hos dig så att du kan sortera ut vart du befinner dig idag och vart du vill härnäst, oavsett område i ditt liv.

Jag är rak och ärlig och kan hjälpa dig att skapa klarhet i den situation du eller ditt företag befinner dig i.

Böcker

Min första bok kommer i slutet av maj 2018 – Hormonkalendern – En bok om kvinnor och hormoner.

Läs mer här om Hormonkalendern!