Företag

Företag

Jag arbetar med Coachning i Göteborg, både med ledarskap och teamutveckling på uppdrag av företag. Hur kommer det sig att vissa företag, eller avdelningar på företag presterar så mycket bättre än andra? Hur kommer det sig att vissa grupper fungerar och andra inte? Hur får man ut det mesta och bästa ur sina medarbetare?

En av de viktigaste rollerna, eller rättare sagt den allra viktigaste rollen en ledare har är att utveckla sina medarbetare. Medarbetare är företagens viktigaste resurs oavsett vad företaget gör.

Genom coaching kartlägger vi vart ni befinner er idag, och jag hjälper er att skapa klarhet och medvetenhet om vad det är som hindrar och begränsar er från att komma vidare. Därefter sätter vi upp konkreta, mätbara mål och handlingsplaner. Coachning är en process, och därför rekommenderar jag att arbeta i minst 3 månader, med samtal var 3-4e vecka.

Behöver du eller ditt företag coachning?

Pris: 1200 SEK/timme

Se nedan för kontaktuppgifter och maila mig gärna om du har frågor.

Ligger ditt företag inte i Göteborg? Jag har möjlighet att komma till er. Ring eller maila mig så kan vi komma fram till en lösning.

Läs mer om mig här

Är coaching avdragsgillt? Coaching är inte avdragsgillt men jag arbetar även med stresshantering vilket är avdragsgillt. 


Särén Consulting AB

Telefonnummer: +46 709 109 180

Mailadress: maria@mariasaren.com

Kontor/Mottagning: ”The house” Nya Hovås, Björklundavägen 10

Coachning Företag

Jag har läst och godkänner Maria Säréns dataskyddspolicy

Vår Dataskyddspolicy